Nyheder
Nyheder Opdateringer
Julefrokost på Fyn fredag den 19. november kl. 18.00
Så er det fynske aktivitetsudvalg igen på banen med julefrokost fredag den 19. november kl. 18.00 hos Louise Østergård, Revsørevej 50, 5874 Hesselager.
Konceptet er som tidligere år: Medbring en ret til et fælles tag-selv-bord samt drikkevarer til eget forbrug.
Louise er vært med brød, smør og en snaps.
Tilmelding til Louise senest fredag den 12. november på tlf: 60 70 15 84 eller mail: lp_nielsen@hotmail.com. Men skynd dig at melde ind med netop din yndlingsret!
De bedste julehilsner fra Det Fynske Aktivitetsudvalg
Louise, Charlotte og Jette
   
Avlsdyr i efterårshumør - på forsiden fra 3. oktober
Ja, redne welshponyer i efterårsstemning har der ikke været mange af. Så lad os i stedet se, om der er nogle avlsdyr i efterårshumør.
Krav: Billedet skal være fra september eller oktober 2021. Hingste skal være kåret eller have licens. Hopper skal være følhopper i 2021 og/eller 2022. Og indsender skal være medlem af Welsh Pony & Cob Avlen i Danmark.
Send dit bidrag med navn på welsh'en, afstamning og måske lidt bonusoplysninger til: granhoj@mail.tele.dk

Aktivitetskalender
Kalenderen for 2021 er opdateret den 16. med invitaiton til M & M Christmas Show

Køb og salg
Salgsannoncer er opdateret den 14. oktober  - se her

Guide til registrering hos SEGES Heste
Da WPCS ikke p.t. har lovhjemmel til at registrerer welshponyer født i EU lande, har bestyrelsen lavet en aftale med SEGES Heste, således at føl født i 2021 kan registreres til ordinær pris (som hvis bedækningen var sket rettidigt).
Desuden har SEGES Heste regnet på en faktiske prisforskel mellem registrering i DK og hos WPCS.
Se mere her

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 11. oktober med resultater fra Kimbrerskuet

 


Hingstekataloget for 2021 er opdateret den 7. oktober med Dankirkeby Black Magic

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, specialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017

 

Medaljesystemer
Se alt om medaljesystemerne her
Listen over 2020 resultaterne er opdateret den 28. marts

Kontingent 2021
Nuværende medlemmer af foreningen modtager en opkrævning automatisk via betalingsservice i januar 2021, men er dette ikke være tilfældet, kan kontingent indbetales til konto i handelsbanken 7613-1007643. Husk tydeligt at anføre, hvem betaling er fra og send evt. en mail til enten Heidi Borch heidiborch85@gmail.com, som står for medlemsregistrering eller Malene Andersen dankirkebycobs@gmail.com, som er kasserer i foreningen.
HUSK, at du som hingsteejer får slettet din hingst på hingstelisten, hvis ikke kontingent er indbetalt rettidigt. For alle medlemmer skal kontingentet være betalt rettidigt for at have stemmeret til generalforsamlingen i 2021.
Kontingent skal betales senest 31.01.2021

Fremvisning
Siden er opdateret den 28. januar med link til Ninett og Michael Gulddals "how to" videoerFremvisning
Siden er opdateret den 28. januar med link til Ninett og Michael Gulddals "how to" videoer

Stutteriannoncer 2021 på forsiden - alt udsolgt
Alle annoncer for 2021 er solgt. Men du får muligheden igen i 2022.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud.
Uge 1 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag aften. Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.
For at give alle medlemmer en chance for at få en eller flere af de eftertragtede forsideannoncer, kan der max. bookes 1 avlshingsteannonce og 3 almindelige annoncer (altså 4 i alt) pr. medlemsnummer frem til 1. december 2020. Derefter kan tilbageværende annoncer reserveres efter "først-til-mølle".
Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2021 hos granhoj@mail.tele.dk
Jette Granhøj 04.11.2020

 

 

Hingstekatalog 2021 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2020 overføres automatisk til 2021, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres eller påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste, nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde eller rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2021-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
01.11.2020 Jette Granhøj

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Ny mulighed for foreningstøj
Bestyrelsen har besluttet at få et eksternt firma til at sælge tøj med vores foreningslogo på. Firmaet hedder Nortex Tekstil og Reklame.
På siden Foreningstøj kan du se billeder af tøjet. Bestilling kan ske ved at sende enten en sms (21 84 19 02) eller en mail (nortex@mail.dk) med en bestilling af de varer, man ønsker at købe.
Pris står ved hvert billede. Det koster 80 kr. i porto. Ved køb over 500 kr. er der gratis fragt. Der sendes med GLS.
Bestyrelsen håber selvfølgelig, at der bliver taget godt imod tilbuddet, og at medlemmerne vil benytte sig af det. Er der ønsker til andet tøj eller evt. andre kommentarer, så må de meget gerne sendes Heidi Borch: heidiborch85@gmail.com
30.09.2019

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

l
Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 3. juli 2019

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-