Nyheder

 

Nyheder Opdateringer

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 21. marts med dommeren til Fyns Juni Show

Køb og salg
Ny udlånsannonce er opdateret 21. marts - se her

Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 21. marts med Gribsvds Baltzer

Indkaldelse til generalforsamling
Kære medlemmer af Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark
Nyhedsbrevet med indkaldelsen til generalforsamlingen burde nu ligge i jeres e-mail indbakker. Skulle du være medlem og mod forventning ikke have modtaget noget, må du meget gerne sende mig en mail på Rebecca.thers@gmail.com, så modtager I nyhedsbrevet hurtigst muligt.
De bedste hilsner
Rebecca Thers
3. marts 2018

Invitation, ændringsforslag og regnskab kan også findes på aktivitetskalenderen.

 

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 19. marts med billeder af vinderne fra Hingsteshowet den 18. marts

Medaljeshow
Se beskrivelse af medaljesystemet; udregningsmetoder, kriterier osv. her - opdateret 6. marts

 

Forsidetema marts
"Byens bedste sec. B" er forsidetemaet i marts. Send dit bidrag til granhoj@mail.tele.dk tillige med lidt info om ponyen og et par linjer om, hvorfor du synes, at denne B'er er ganske speciel.
Kun ét foto pr. medlem - familiemedlemmer max et foto pr. næse.

 

Dagene længes, vinteren strenges.....
...og en del af landet har haft sne i år. Derfor må det være tiden for snebilleder anno 2018. Ingen mudder eller beskidte ponyer!
Send dit bidrag med oplysninger om ponyen/ponyerne til granhoj@mail.tele.dk
 
Welsh Foreningens Hingsteshow /plagskue... 
...afholdes igen i år på Neble Ryttergård.
Udover hingste vil der i år være mulighed for at udstille 1-3 års hopper.
Så til jer der gik og ærgrede jer over ikke at kunne udstille…..ud og fang en hoppeplag, frem med strigler, foder og træning.
For nu kan de også komme i ringen til musik, fest og farver.
Kom frisk, vi ses i Neble d. 7/4-18!
Showteam/bestyrelsen 
 
Kontingent / medlemskab 2018
Alle nuværende medlemmer har her omkring jul modtaget en giroopkrævning vedr. 2018-medlemskab - nu også med mulighed for tilmelding til Bestalings Service.
Betales kontingentet ikke rettidigt senest den 31. januar, er der som noget nyt et genindmeldelsesgebyr på 150 kr. Desuden bortfalder stemmeretten ved årets generalforsamling og annoncer samt optag på hingstekataloget slettes uden yderligere varsel.
30. december 2017

 

Hingstekatalog 2018 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2017 overføres automatisk til 2018, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres / påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste / nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde / rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2018-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
06.11.2017 Jette Granhøj

 

 

Stutteriannoncer 2018 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2018 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud (der er stadig ledig annonceplads i juli, august, oktober og november - opdateret 7/1 2018).
Uge 1 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag (alle uger er reserveret). Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.
Hele september måned kan reserveres til en særpris på 375 kr.

Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2018 hos granhoj@mail.tele.dk
05.11.2017

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

 

 

Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 12. februar 2017

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-