Nyheder
Nyheder Opdateringer
   

KÅRINGSWEEKEND 2024 SLÅR REKORD 🇩🇰🥳👏⬇️
Vi skal mange år tilbage (2008) for at finde tal i nærheden af 50 Welsh til selve kåringen - hvor er det bare flot! TUSIND TAK for jeres opbakning!! 🙏🏻
MEN… Det giver naturigvis også et kæmpe puslespil for os nu at få planlagt weekenden i detaljer, og pt arbejder vi med forskellige muligheder så både dommere, udstillere og ponyer får nogle gode (lange) dage.
På grund af den flotte tilslutning er vi desværre nødsaget til at lukke for efteranmeldinger til årets Kåringsweekend. Det eneste I fortsat kan tilmelde er mønstringskonkurrence (søndag). 😃
Så snart vi er klar med en vejledende tidsplan, vil den blive offentliggjort, så både officials, udstillere og tilskuere kan planlægge weekenden. Kataloget følger i ugen op til kåringen, og vil komme på hjemmesiden.
Vi håber at alle gamle garvede medlemmer vil tage godt hånd om vores nye medlemmer som udstiller første gang - og give dem både smil, imødekommende og svar på spørgsmål 😊
Har I spørgsmål - er I naturligvis velkommen til at kontakte en af os.
// Bestyrelsen
Welsh Pony og Cob Avlen i Danmark

21. juli 2024

Køb og salg
Nye salgsannoncer og solgt pony er opdateret den 21. juli - se her

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 21. juli med opdateret invitation til Welsh på Store Hestedag

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den 21. juli med flere billeder fra Landsskuet samt alle welshresultaterne fra Det Fynske Dyrskue (men hjælp lige en glemsom sekretær med oprangeringen af ældre sec. A og D hopper ! )


Poloer til Internationalt Welsh Show 2024
Tusind tak for jeres opbakning til at vise Danmarks flaget ved Int. Show 2024. Vi har i alt solgt 42 voksne og 5 børn poloer/t-shirts. Nogen har allerede været heldige at få udleveret jeres. Resten vil få dem udleveret i forbindelse med Kåringsweekenden på Dorthealyst 3.-4. august. Vi sender dem desværre ikke, så er du forhindret, kan du få en anden til at tage den med hjem til dig,
Har du spørgsmål send en mail til Helle Jørgensen på hellekj1986@gmail.com
På vegne af Informationsudvalget
Helle Jørgensen

17. juli 2024

 

Danske meddommere til foreningsshows
Bestyrelsen, avlsudvalget og vores dommere har et ønske om, at vores dommere skal have mulighed for at videreudvikle sig. Derfor er det, som nævnt på generalforsamlingen, nu en mulighed for vores danske dommere fremadrettet at stå med som meddommere til foreningens shows. Det vil selvfølgelig fremgå invitationen til det enkelte show, hvis denne mulighed bliver anvendt.
Pbv
Hanne Larsen
25. april 2024

 

 

  Hingstekatalog
Hingstekataloget er opdateret den 6. juni med nyt foto af SDMV Lemon Blue

Medaljesystemer
Se alt om medaljesystemerne her
Listen med performance-point pr. 31/12 2023 er opdateret den 22. april

Årets titler 2023
Se årets titler i menupunktet "Resultater". Siden er opdateret den 1. april

Internationalt show 2024 - 22nd International Welsh Pony & Cob Show
Menupunktet Internationalt Show 2024 er opdateret den 29. februar med invitation til showet

Årets welshpony
Se top 5 fra 2010 til 2023 her

Nye referater
Så er der et referat generalforsamlingen. Se det via dit log-ind på www.welshdata.dk
2. april 2024

 

Engelske rideklasser
Gruppen bag de engelske rideklasser har lavet en opdateret beskrivelse af de rideklasser, som udbydes i foreningen.
Der er desuden lavet et helt nyt menupunkt, hvor beskrivelsen kan findes.
29. februar 2024

 


 

Kontingent 2024
Husk at forny dit 2024-kontingent ved enten at betale kontingentet via foreningens konto i Jyske Bank 7613-1007643 eller via mobilpay 370362. Husk at anføre navn og medlemsnummer. Læs om de forskellige medlemstyper og priser her - bemærk at prisen for brugermedlemskab i 2024 er 450 kr. (vær opmærksom på stigningen her, hvis du har automatisk overførsel).
Når vi får en ny hjemmeside engang i 2024, bliver det fremover muligt at indbetale kontingentet via denne. Men indtil da må I benytte enten bankoverførsel eller betaling via mobilepay.
Husk, at du som hingsteejer får slettet din hingst på hingstelisten og din annonce på salgslisten, hvis ikke kontingent er indbetalt rettidigt.
For alle medlemmer skal kontingentet være betalt rettidigt for at have stemmeret til generalforsamlingen i 2024.
Kontingent skal betales senest 31. januar 2024.
Nogle medlemmer (bl.a. webmaster) har modtaget kontingentopkrævning med girokort fra Betalingsservice via sneglepost. Det girokort må IKKE anvendes.

10. december 2023 - opdateret 28. december 2023

 

Hingstekatalog 2024 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2023 overføres automatisk til 2024, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres eller påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste, nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde eller rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2024-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
5. november 2023

 

Mulighed for betaling via MobilePay
Foreningen har fået MobilePay. Således kan medlemskaber, betaling for annoncer, deltagelse i shows m.v. betales den vej. Nummeret er 370362.
HUSK at påføre, hvad du betaler for. F.eks. "Granhøj, 2 showklasser kåring".
26. maj 2023

 

 

Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh, skal der ansøges på mail til Anja Seedorff: a.seedorff123@gmail.com
Ærespræmier kan medbringes til foreningsshows og enkelte andre shows, hvor I kan afhente disse.
Der sendes ikke ærespræmier....
23. maj 2023

 

Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden opdateres som hovedregel altid søndag aften. Desuden opdateres hjemmesiden mandag til torsdag, hvis tiden tillader det. Der sker ingen opdatering fredag og lørdag, med mindre det drejer sig om indlæg fra bestyrelsen eller nye forsideannoncer.
Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 19.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, specialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
31. juli 2022

 

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018