Nyheder

 

Nyheder Opdateringer
Kontingent / medlemskab 2019
Alle nuværende medlemmer (samt 2017-medlemmer) har her omkring jul modtaget en giroopkrævning vedr. 2019-medlemskab - igen med mulighed for tilmelding til Betalings Service.
Medlemmer, der i 2018 tilmeldte sig BS, er opkrævet denne vej.
Har du ikke modtaget et girokort eller opkrævning via BS, kan du se her, hvordan du betaler dit medlemskab. Tjek også din adresse på WelshData, hvis der har været ændringer til denne.
Betales kontingentet ikke rettidigt senest den 31. januar, er der et genindmeldelsesgebyr på 150 kr. Desuden bortfalder stemmeretten ved årets generalforsamling og annoncer samt optag på hingstekataloget slettes uden yderligere varsel.
5. januar 2019
www.welshponyer.dk / www.welshdata.dk
Hjemmesiden opdateres ikke i perioden 25. januar til 2. februar (begge dage inkl.).
Så send venligst annoncer og aktiviteter i god tid smiley
Begge sider vil være "nede" i nogle dage i nærmeste fremtid pga. flytning til nyt web-hotel samt opdatering til php7.
Vi beklager den ulempe, det vil medføre.

Årets welshfoto på forsiden
Som altid skal vi i januar måned have årets pletskud på forsiden. Send dit bidrag til granhoj@mail.tele.dk med lidt oplysninger om motivet.
Der kan indsendes ét foto pr. medlem og to pr. familiemedlemskab.
Det må være et foto som du selv har taget, eller et foto som andre har taget, bare det er "skudt" i 2018.

Udstillingsresultater
Siden er opdateret den den 15. januar med resultaterne fra Lemvig- og Aulum Dyrskuer 2018

Invitation til kvadrillekørsel på Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue har 50 års jubilæum i 2019, og i den anledning søges ekvipager til en kørekvadrille med deltagelse af de forskellige racer. Se mere her
Så har du en god og stabil kørewelsh, så send tilmeldingsblanketten til Julia Conradi hellestruplund@tdcadsl.dk

Aktivitetskalender
Kalenderen er opdateret den 9. januar med invitation til Erfa-dag for sec. C den 19/1

Køb og salg
Ny salgsannonce er opdateret den 9. januar - se her

Welsh Årbog 2019
Så er det igen blevet tid til at indsamle indtryk og oplevelser fra det år, der snart er gået - og finde årets bedste fotos frem, så I kan få lavet flotte annoncer og artikler til ' Welsh Årbog 2019'!
Vi ønsker igen at samle fotos af champions og vindere, artikler fra medlemmer, resultater fra shows og skuer samt indlæg om Welsh'ernes brug i ridning og kørsel. Og vi vil rigtig gerne have en masse annoncer, både fra medlemmernes stutterier og fra firmaer, der er interesseret i og ønsker at støtte Welsh avlen; alle relevante aktører er velkomne!
Vi arbejder med følgende tidsfrister:
15. december 2018 er sidste frist for fremsendelse af artikler og fotos - men send meget gerne materialet før tidsfristen, så snart I har mulighed for det og har materialet klar. Redaktionen forbeholder sig ret til at sortere, redigere og forkorte modtagne artikler.
Ryttere/kuske skal foretage indtastning af deres resultater på WelshData senest 15. januar. Brugsresultater for medlemmer indgår i konkurrencen om Årets Welsh Pony 2019.
15. december 2018 er ligeledes sidste frist for fremsendelse af annoncer. Prisen for en helside er 1.000 kr. og alle annoncer trykkes i farver. En halv side koster 500 kr. Annoncer fremsendes som pdf eller jpg-filer.
Alle fotos skal sendes separat som jpg-filer i god opløsning, og må ikke være komprimeret. Fotofilen skal som tommelfingerregel have en størrelse på min. 500 kb. I skal have tilladelse til at bruge det pågældende foto, og vi vil gerne have oplysninger om fotografens navn.
Send dit bidrag til 'Årbog 2019 til mailadressen: 2018.welsh.aarbog@gmail.com
På redaktionens vegne,
Carl

Hingstekatalog
Welsh Avlen råder over et stort antal kårede og avlsgodkendte hingste af høj kvalitet.
Hingstekataloget for 2019 nu tilgængeligt - senest opdateret 7. januar med Kildegaards Braveheart WCH 38
Evt. rettelser bedes sendt til granhoj@mail.tele.dk

 

Stutteriannoncer 2019 på forsiden
Så er der åbnet for reservation af stutteriannoncer 2019 på forsiden.
Dette er en enestående mulighed for at promovere jeres stutteri, reklamere for avlshingsten eller få salgsannoncerne i første række.
Prisen er 250 kr. for 14 dage, som løber enten fra den 1. til den 15. eller fra den 16. og måneden ud.)
Følgende perioder er stadig ledige (pr. 13/1 2019):
Sidste halvdel af marts
Første halvdel af april og juli

Sidste halvdel af november
Hele december

Hele september måned kan reserveres til en særpris på 375 kr.
Uge 2 til 8 er 1-ugers avlshingsteannoncer til 100 kr. med "skiftedag" søndag - (uge 4 og 5 samlet til 150 kr.). Der må gerne reklameres for flere hingste i én annonce.

Der vil være et foto på forsiden (max. 3 forskellige i løbet af en periode) samt 2-3 tekstlinjer. Desuden vil der være et link til en PDF-fil eller en ny side, hvor der er næsten frit slag hvad angår mængden af billeder og tekst.
Annonceindtægten går til foreningen.
Book din stutteriannonce 2019 hos granhoj@mail.tele.dk
07.11.2018

 

 

Hingstekatalog 2019 på www.welshponyer.dk
Hingstene fra hingstekatalog 2018 overføres automatisk til 2019, hvis der ikke gives anden besked. Intet opdateres / påføres automatisk, hverken ejerskifte, nykårede hingste / nye licenshingste eller kontaktoplysninger. Så tjek venligst, at oplysningerne er korrekte. (Husk også at tilmelde / rette oplysninger hos SEGES, hvis der er tale om dansk registrerede hingste).
Rettelser eller oplysninger om nye hingste til kataloget skal sendes til web-master: granhoj@mail.tele.dk
Hingste, hvis ejere ikke har betalt 2019-kontingent senest den 31. januar, slettes automatisk uden yderligere henvendelse.
06.11.2018 Jette Granhøj

 

 

Partbredregistrering
Ponyer med min. 12,5 % welshblod, og som er registreret i andre forbund kan nu blive tillægsregistreret med Welshstatus i HesteData.
Blanketten hentes på hjemmesiden under menupunktet ”Skemaer”. SEGES tager et mindre gebyr for ydelsen, og sender en faktura.
17. marts 2018

 

DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper
Nu hvor folings sæsonen er over os, skal vi lige minde om, at der nu kræves DNA-bestemmelse af førstegangsfolende hopper senest i forbindelse med registrering af føllet. Dette gæler uanset om føllet registreres hos SEGES eller hos WPCS.

Ved registrering hos SEGES påhviler dokumentation for tidligere føl registreret i WPCS eller i en stambog i en af WPCS anerkendt avlsorganisation avler. Udgifter for DNA-test samt registrering hos SEGES afholdes af avler.
10.05.2017

l
Ærespræmier til dyrskuer og øvrige shows
For at kunne få ærespræmier til et show repræsenteret med Welsh,
skal der ansøges på mail: Susanne.agersnap@proxit.com
Ærespræmier kan jeg medbringe til følgende shows, hvor andre evt. kan afhente disse.
Dorthealyst
Roskilde Dyreskue
Fynsk Juni Show
M&M for Fun
Kåring
Store Hestedag
Der sendes ikke ærespræmier....
Mvh Susanne Agersnap (ansvarlig for ærespræmier og rosetter)
02.04.2017
 
Opdatering af hjemmesiden
Hjemmesiden bliver som hovedregel ikke opdateret fredag og lørdag. Indlæg og annoncer, som ønskes medtaget den pågældende dag, skal være modtaget inden kl. 20.00. Ellers kommer de med ved næste opdatering.
Billeder må max. være på 500 kb. Og der må ikke være æøå, sepcialtegn eller mellemrum i fil-navnet på hverken billeder eller tekstfiler.
Jette Granhøj, Web-master
02.04.2017
 
Welshbutikken
Siden indeholder information om show-udstyr, link til websider, hvor man kan købe disse ting samt fotos til illustration - se her
Som aftalt på generalforsamlingen 2015, skal den danske Welshbutik afvikles.
Der indkøbes ikke nye varer til butikken, men restlageret sælges, nogle ting til reducerede priser - se butikkens restlager her - opdateret 14. juni 2018

 

Referater fra bestyrelsesmøder m.m.
Husk at du via din profil på Welshdata kan læse referater fra bestyrelsesmøder m.m... Log ind på Welshdata og vælg punktet "Bestyrelsesorientering".

 

Profil på Welsh Data
Vi vil gerne endnu engang opfordre medlemmerne til at tjekke deres profil på Welsh Data. Er de ikke korrekte, kan man selv rette dem eller rette henvendelse pr. mail til bestyrelsen.
Hvis man er oprettet på Welsh Data med korrekt mailadresse, vil man modtage nyhedsbreve og referater løbende.

 

Avlerfortegnelse og links
Som anført i nyhedsbrev fra WelshData tager denne web-side udgangspunkt i medlemsoplysninger indtastet i WelshData:
Avlerfortegnelse: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner stutteri præfix.
Links: Denne liste opdateres automatisk, hvis der sker ændringer i din profil i welshdata dvs. du tilføjer/fjerner links til hjemmeside.

 

Udlejning af foreningens PA-anlæg
Der er nu mulighed for at leje foreningens PA-anlæg,  som består af forstærker, højtalere, højtalerstativer, mikrofon og mikrofonstativ og dertil hørende ledninger. Til anlægget kan tilsluttes cd-spiller og ipod. Der kan medfølge cd-er med diverse musik.
Aftale om udlejning sker ved henvendelse til bestyrelsen. Afhentning og tilbagelevering sker for egen regning.
Pris for leje er kr. 500,-