Billedet med de bedste minder

 

 

 
Lesto Seville, BIS Fynsk Junishow 2014. Seville er grundstenen for min welshkarriere og makker i mange fantastiske minder. Hun er dybt savnet.
Indsendt af Nana Sørensen
 
En meget ung Valhallas Jennifer, f.2004-2018 (Fjordglimts Sir Johnson X Valhallas Hillary), rytter Linda Weyhe-Jeppesen.
Jennifer "elsket og savnet" er 3 år gammel på billedet. Senere blev hun kåret i 1. kl. og vi havde Jennifer i 13 år. Foto: Kim Jeppesen
 
Landsskuet 2018 med min datter Anna og ikke mindst trofaste hjælpere og venner Amalie og Mette. For dyrskuerne har en særlig plads i mit hjerte.
Ponyen er ingen andre end Fakla Joy, som I højere og højere grad bliver Annas pony.
Indsendt af Nina Trædholm
 
En mindeværdig dag i august 2015, hvor Johanne Østergaard Lange rider sin springpony Kilmay Prince Pantani (WPBR, f. 1990, vallak efter Porchin King (sec.C) og Kilmay Polly Paint) i A-finalen til DRFs mesterskab i dressur for kat.3.
De blev nr. 7 med 64,375 % - ikke så ringe endda for en springpony, der trængte til lidt afveksling.
Kilmay Prince Pantani blev avlet i samarbejde med Gloria Møldrup, Stutteri Kildemose, blev kåret som avlshingst i Pintoavlen, og har opnået status som B-pony i både dressur og spring.
Indsendt af Charlotte Jensen
 
Billedet minder os om, hvorfor vi i hverdagen har welshponyer, og at der er en størrelse til alle i familien
- et billede der minder os om, hvor det hele startede for Astrid. Rosengaardens Phédre (Harvest Universal Soldier/Rosengaardens Piccola)
Indsendt af Heidi Vedel Borch
 
Et minde om den bedste cob for mig, hende der bragte mig tilbage til welsh-verdenen i 2007, hende der for alvor slog fast at det eneste rigtige ridedyr er en welsh (cob!),
og hende der har givet mig de største oplevelser om det var til show, stævner og ikke mindst i hverdagen. Valhallas Lady Marion (Danaway Zedan/Trevallion Lady Lillian).
Indsendt af Heidi Vedel Borch
 
Her vores øjeblik, en helt fantastisk dag til welshkåringen i år. Mie og Dahlsminde Milo startede deres første first ridden, de vandt klassen og endte dagen som reserve ridden champion.
Aftenen før modtog Milo en bronzemedalje for sine resultater i de engelske rideklasser. Det måtte foreviges med et billede, da vi kom hjem. Det er mange rosetter til sådan et lille welsh pony hoved 😄
Indsendt af Eva Søndergaard
 
Landsskuet 2010. Konkurrencen om 'skuets bedste goldhoppe', hvor jeg deltog med sec. A hoppen Rosengårdens Petunia f: 2003 (F: Bubbly Noggin, M: Rosengårdens Piccoline, MF: Cwrtygaer Lossin),
og hun opnåede en flot sølvmedalje. Landsskuet 2010 blev også grundstenen for, at jeg blev hængende i welshlejren. Fotogeraf: ALWJ.
Indsendt: Tami Hansen
 
Internationalt show i 2015 med 2 x Thers.
Bjarne står med Thers Dancing Danielle (Talon Turbo x Talon Bobbyjo ) og Morten med Thers Mystic May ( Thorneyside The Terminator x Talon Ally)
Indsendt af Morten Thers
 
Vi har altid været glade for at deltage i Fyns Juni Show, så her er et af mange dejlige minder fra Fyn. Eskedals Imperial Lady, Supreme Champion på Fyns Juni Show 2015, dommeren var Phillipa Owens fra Cascob Stud.
Eskedals Imperial Lady, f. 2011, F: Fjordglimts Sir Johnson M: Valhallas Imperial Maid MF: Menai Sparkling Imperial. Glæden er ekstra stor, når det er et dyr af egen avl.
Indsendt af Linda Weyhe-Jeppesen