Medaljesystem

Se beskrivelse af medaljesystemet; udregningsmetoder, kriterier osv.
 

Har du en kommende medalje-welsh?

Fra og med 2017 er et nyt medaljesystem skudt i gang, således at man kan opnå guld- sølv- og bronzemedaljer – og det gælder for både hopper, hingste og vallakker.

Hvordan får man så fingre i en medalje?

Man udstiller sin welsh på forskellige skuer og shows, og derigennem optjenes points, der ”omsættes” til medaljer. Der kan optjenes points ved alle udstillinger i Danmark, samt Internationalt Show (det officielle), og man kan starte med at samle points fra den er føl og hele vejen gennem livet.  

Hvordan gør man?

For at kunne deltage i pointsystemet, skal man tilmelde sin welsh ved at sende en mail til sekretær Kerstin Berglind på berglind.jessen@tdcadsl.dk indeholdende welshens navn og registreringsnummer, samt dit eget navn og medlemsnummer. Dette skal man gøre for hvert år, man ønsker at deltage med hver welsh, og kun år, hvor den er tilmeldt, tæller med i medaljeberegningen.

Hvordan får man point?

Det gør man som nævnt ved at udstille sin welsh på diverse skuer og shows, og alle ”in-hand” klasser tæller med. For at vide, om et skue tæller med, skal resultaterne være nævnt på resultatsiden på www.welshponyer.dk – de fleste kommer lidt af sig selv, men har du udstillet på et mindre skue, som foreningen ikke nødvendigvis er opmærksom på, tæller det først med, når resultater på alle udstillede welsh er fremsendt.

I pointudregningen tages der bl.a. højde for udstillingens art (foreningsshow eller privat/anden arrangør), antal udstillede dyr, om dommeren er godkendt welshdommer m.m., ligesom der også gives ekstra points for specielle titler, fx skuets bedste, championater osv.

Hvilke skuer tæller?

Det gør alle danske skuer, dvs. dyrskuer, føl- og plageskuer, showklasser v/foreningsshows, privat arrangerede shows, hingsteshows, M&M shows, samt det officielle Internationale show, som det eneste udenlandske show.

Tilmeldingsskema (indsendes senest 15/12 2018 mht. point optjent i 2018)
 

Se beskrivelse af medaljesystemet; udregningsmetoder, kriterier osv.