Welshponyer og -cobs på konkurrencebanerne 2017

 

 
Den 4 år gammel welsh sec. B vallak Ivory er tilredet af Ester Seedorff over sommeren og havde sin debut i september på dressur banen, hvilket gik ganske fint.
 
Emilie Mariussen rider den skønne kårede welsh cob hingst Kildegaards Ramses, som er efter Synod Rembrandt. Ramses er avlet ved Kildegaards Stud v. Bent Thygesen. Ramses er 10 år gammel og startede for sin karriere på konkurrencebanerne i april 2015. Herefter er det gået stærkt. I dag går han p-klasser på både distrikts - og landsplan. Hans bedste resultat er hele tre placeringer på landsplan i samme weekend.
 
Lundquistens Jucy (F: Lacy Celt - M: Fakla Juvita - MF: Mayhel Illtyd Dash) og Ellie til "Rid for en sag" stævne, hvor overskuddet går ubeskåret til Epilepsihospitalet Filadelfia og Alzheimerforeningen. Afholdt i Aarup på Fyn.
 
Abergavenny Dylan og rytter Mie Frederiksen. M: Abergavenny Red Lady F: Geler Mathias MF: Pennal Calon lan.
Stor cob på 158 cm, 4 år og debut på dressur banen. Drømmen er at gå hele vejen, og feje alle de smarte DV'er af banen.
 
Tyrrestrups Tequila (Derwen True To Form x Cymcreigh Tequita e. Derwen Grand Surprise) og Malene Fjeldbo Kloster har været til en række stævner henover sommeren. Starterne går i LA3-LA6, og det bedste resultat denne sommer er LA3 til 66,5% og en 5.pl. Tequila er avlet af Malenes mor - Karin Fjeldbo, og de har sammen tilredet hende. Malene og Tequila har dannet par i snart 5 år, og har en lang række konkurrencer bag sig, både D- og C-stævner med fine resultater. Tequila er 11 år, og måler 154 cm.

 

 
Mirain Galicia, 8-års sec. B hoppe kåret i 1. klasse. Galicia kan det hele og startes i både dressur, spring og, som på billedet, military med sin 9-årige rytter Thilde
 
Nasebas Apollon, 6års welsh cob vallak. M: Lesto Seville F: H-S Morning Star.
Klassevinder i Novice Ridden (engelsk rideklasse) på Fynsk Junishow og St. Hestedag. Rytter Nana Sørensen, Naseba Welsh cobs.
 
Sec. B hoppe Lintelo Gwen (Lintelo Gawain x Lintelo Gracious – Lintelo Halycon) er vendt hjem til Dahlsminde efter udlån. Nu har Emma overtaget tøjlerne og efter en måned sammen har de netop været til første stævne.
 
Sec. B hoppe Dahlsminde Tiwlip (Moelgarnedd Dewin x Alanwell Tamarisk – Bunbury Mahogany) – tilredet i vinters og indtil nu er det blevet til 3 stævner i 2017– Emma hjælper os med hendes videre uddannelse, indtil vi finder en køber.
 
Sec. B hoppe Pennwood Senioretta (Pennwood Alakai x Pennwood Stella – Thornwood Royalist) som er ”well up to height” (144 cm) og derfor stadig rides af Jasmin – nu mod heste i både dressur og spring.
 
Matilde og Fjordglimt Mr. George til springstævne i Viborg rideklub tilbage i juni måned. De sprang 2 flotte 0 runder i lb1* og lb2**. Matilde har haft Geo siden 21 marts i år, så de er stadig ret nye sammen. Matilde er 11 år og Geo er 10 år. Så de har mange gode år sammen endnu. De skal til deres første c stævne sammen her d. 23.9. Det bliver spændende!
 
Mirain Toulouse, født 2013, med Sif Holm Shunck 11 år på ryggen. Sif fik Toulouse, da han var 2, 5 år og har siden brugt tid på at lære ham at kende og gøre ham ridevant.
Denne weekend startede de en Ld1 og Ld2 I deessur til Bramming Rideklubs D-stævne. De vandt klassen og har nu mod på meget mere af den slag. Skøn pony med et fantastik temperement.
Toulouse er efter  Cwrtycadno Cymro og Mirain Tiffany og måler p.t. 125 cm.
 
Vallakken Fjordglimt' S Giro d'Italia (Synod Request x Fjordglimt Miss Georgina) har idag været til sit første dressurstævne på Vamdrup Rideklub.
Han var flyvedne og gjorde god figur med følgende resultater: LC 1 til 65,40 % og 🥇plads i LC 3 til 68,60 %
 
Stutteri Lindebakkens elskede welsh sec b hoppe Telynau Hoity-toity var til klubstævne med Edith Seedorff på 9 år på ryggen. De vandt klassen med 68% på trods af det var deres første dressur start.
 
Ester Seedorff havde welsh sec C vallakken Kokkedals Intitial B med i Sverige i en Open Ridden engelsk rideklasse på Bjärsjölagård i juli måned. De vandt klassen og blev samlet nr. 3 på dagen.
 
7-årige Aberlour Gemma, efter Corscaron Cardi og Thorneuside Glamour Girl med Annika Egedal Frederiksen, 11 år, som rytter.
Dette er status præcis et år efter køb af denne pony, der påbegyndte tilridning i forsommeren 2016.
Placeret i LD2, startet LC1, viser gode fremskridt i dressur, startet "et hav" af B0 runder i spring op til 80 cm. Nr. 3 ved klubmesterskab VOSK i spring, vundet 1 holdcup og blevet nr. 3 i anden.
Begge virker til at nyde samarbejdet!
 
Kongsgodsgårds Avatar har gjort det godt på Konkurrencebanerne i 2017!
Avatar er blot 6 år. Han er tilredet og redet op af Mira Maja Frandsen på 12 år. Avatar opnåede B-status i maj, startede 2 landsstævner, Individuelt Distriktmester i dressur, opnåede A-status i august og gik DM i dressur for kat 3 ponyer!