Årets nye ekvipager 2020
 
Disse to har dannet par siden juli, hvor Josefine har været så heldig at låne Brattenborgs Salsa, wpbr efter Aastrupgaards Safir
 
Vi har fået en skøn welsh pony i stalden, og vi knuselsker ham allerede. Prins Capiso (Gribsvads Park og Christoft Mustela Nivalis) Det er Carlas første pony. Carla er 4 år og Prins er 11 år.
 
Dankirkeby Magic Melodi med ny rytter - 12 årige Natascha Mia Lindy Pedersen
 
Min første welsh cob. Jeg har efter LANG tids søgen fundet min aller bedste ven, Tortebo’s Lady Faye. Hun er helt fantastisk, og vi er ved at lære hinanden godt at kende. 
Indsendt af Maria Ellinghart
 
Edith Seedorff har efter langtids søgen fundet en ny bedste ven i welsh cob vallakken Perthog Game Player på 4 år. Han er efter Haighmoor Orient Express og Bryncadno Heledd.
 
Vi er de lykkelige ejer af en sød welsh pony Gribsvads Emma Jo, som er 10 år gammel. Vi købte hende til Sofia Ann Alslev på 11 år for 14 dage siden d. 17/10.
Det er den første welsh, vi ejer. Planen er, de skal indtage stævnepladserne i dressur, når de har lært hinanden af kende.
 
Camilla Olsens super cool welsh cob sec D hoppe Chopins Cashmere på 2 år. Hun er efter H-S Morning Star og mor er Glebedale Dream Catcher
 
Singlewouds Eljo og Ida Lind
 
WPBR hoppen Greenhills Noble Dancer (Clausholm Donatello/Nitouche/Nevada DH308) og Mia Koch Christensen har dannet par siden januar og starter nu LC1 og LC2.
 
Amalie på 9 år og Bakkegaardens Nikita, sec. B stang 128 cm på 13 år.
De starter springklasser på distrikt og landsplan. Amalie har haft Nikita i lidt over 1 år og det er allerede blevet til placeringer i mb. Udover spring nyder de ture i skoven.
 
Tanja Rasmussen og Shamrocklake Calypso Boy (F. Glebedale Razamataz M. Cavyl Catkin MF. Brynithon Sparkling Image) blev nyt par i 2020.
Selv om vi har haft ham i 4 år, så har Tanja ikke redet andet end siden juni 2019. I oktober blev de nr. 2 i en open ridden til Oktober show, og de blev bedste 6 års kat 2 til DSP championatet, hvor de red både en LA5 og en PRI.
 
Emil Nørgaard, 9 år med Bronheulog Hanna, sec B, 10 år, UK import
 
Tia Marie Josefsen har været så heldig at låne hele to welsh ponyer af Mette Jæger, som hun så småt er begyndt at starte lidt stævner på.
Hun var til oktobershow også ude og opleve sin første engelske ride klasse - og det er bestemt ikke sidste gang.
På spring billedet er det Tia og Stenhedegårds Angel og på dressur er det Tia og Wrentnall April.
På det sidste billede har vi Sonnich Gadeberg Josefsen, som er Tias lillebror. Han for meget nylig har fanget interesse for de kære ponyer, så han bliver bedre og bedre og vil helst ride April. Sonnich skal prøve sit første stævne i weekenden.
 
Alina på 4 år er kommet igang med at ride lidt på vores sec. A, og har nu redet sit første stævne på ham. Han er 6 års Grenhills Shy Little Idefix efter Ysselvliedt´s Shy Laicka og Ysselvliedt´s Iron Destiny. Avlet af Hanne Larsen og solgt til Sandie Lausten i 2018 som 4 års.
 
Som så mange andre unge piger der vokser, måtte 11 årige Sofia i 2020 skifte til en lidt større model sec. B – nemlig Pennwood Senioretta, ejet af Dahlsminde.
 
Anneline på 9 år med hendes første pony. 6 årige welsh hoppe Fjordglimts Miss Melina. De elsker at ride i skoven, lege med bolde/ løbe over plastik og træne tricks. De rider dressur og har også sprunget.
De har et helt specielt velkomst med tegn, hvor Melina smiler, når Anneline drejer rundt.
Anneline får altid et vrinsk, når hun træder ind i stalden. En ung pony med et gammelt klogt sind. Vi elsker welsh racen hele familien.
 
Sarah Nielsen og Tynwydd Ann (far: Henfynyw Morris, mor: Bynea Anna Marie, mf: Synod Reagan), kaldet Annie. Til oktobershow efter kun 14 dage i DK. Foto: Daniel Busch Vesterskov
 
Aberlour Ginny og Frida Skov Alring. Vi har været så heldige at have haft glæde af Ginny det sidste halve år, hvor hende og Frida har haft mulighed for at udvikle sig sammen.
Nu skal Ginny snart hjem til de andre Aberlour ponyer, og gøre sig klar til hendes nye tilværelse som føl - hoppe. Vi er spændte på at se, hvad maven gemmer på.
Fam. Skov Alring
 
Fjordglimt Mr. George og Josefine Søgaard Schrøder
Geo er Josefines første pony. Han har det skønneste og mest charmerende sind. Hele familien er forelsket. Man kan følge Geo og Josefine og alle deres oplevelser på Instagram @josefine_og_geo
 
Her er Ingeborg Elizabeth Schou på 10 år sammen med Lerhøjs Nemo.
Parwadean the Gigolo x Dorthealyst Pretty Peggies-O - Avlet af Stutteri Lerhøj
 
3 årig welsh sec.b pony Dahlsminde Lowri og Caroline
 
Cilja har netop fået hendes første welshpony. Cilja er 9 år og har redet shetlandsponyer hele hendes liv. Nu er benene ved at være for lange, og og der var ingen tvivl om, at den næste skulle være en welshpony. Fjordglimt Golden Request er født i april 2020, og nu skal de næste par år gå med en masse miljøtræning, indtil han bliver gammel nok til tilridning.