Køb og salg af Welsh Ponyer & -Cobs

Denne side er opdelt i henholdsvis køb og salg af Welshponyer og -cobs. Følg linkene for at komme til h.h.v.køberannoncer og salgsannoncer samt annoncer vedr. sommergræsning og "vinteropbevaring" 

Salgsannoncer optages kun for A-medlemmer, annoncen er gratis. Der kan optages foto i annoncen, hvilket ligeledes er gratis.
Foto medsendes som vedhæftet fil (jpg). Der skal medsendes afstamningsoplysninger, inkl. stambogsnumre, med salgsannoncen.

Køberannoncer optages for alle - også for "ikke-medlemmer". Det er dog et krav, at købers navn fremgår af annoncen.

Annoncer om lån eller udlån af ponyer følger reglerne for købs- og salgsannoncer. 

Annoncer og eventuelle spørgsmål sendes til Jette Granhøj, Gl. Nyborgvej 54, 5772 Kværndrup - mail: granhoj@mail.tele.dk  enten pr. mail eller post (ikke pr. SMS eller via Facebook). For alle annoncer gælder det, at de tages af listen, når de er 3 måneder gamle, såfremt de ikke fornyes.

Husk at give besked, når en pony er solgt, eller du har fundet drømmehesten, således at købs- og salgsannoncerne kan være ajourførte - det sparer både køber og sælger for forgæves henvendelse.

Advertising are only for members of the Danish Welsh Pony & Cob Society.

Bestyrelsen har udarbejdet en guideline til potentielle købere af welsh ponyer (bl.a. regler vedr. pas/chipsmærkning samt særlige forhold vedr. ponyer registreret i WPCS og Tyskland) - se her

Der vil også være annoncer for sommegræsning og "vinteropbevaring" af f.eks. hingsteplage via denne genvej. Disse annoncer er kun for medlemmer.


Salgsannoncer

16. juli
Abergavenny Gethin 102414. Welsh Cob sec D. 147 i stang. født 2016.
Far: Gwenllan Brynmor 50822
Mor: Abergavenny Salli 130178
Morfar: Derwen Railway Express 19035 Gethin er en hest der sjældent udbydes til salg. Søger du en stabil hest, så har du ham her. Du vil få en arbejdsivrig og trofast ven. En hest der vil kunne udfylde mange roller så som dressur, kørsel, turhest, western eller hvad du måtte have i tankerne.
Gethin har et super cool temperament, der er ikke noget der slår ham af pinden, han er ikke bange for noget, er utrolig flink og nem at have med at gøre til dagligt.
Han er vant til daglig håndtering, opbinding, trailerlæsning og hvad man ellers kan forvente.
Han har været udstillet to gange.
– Som føl blev han placeret som nr. tre, på selveste Royal Welsh.
– I 2018 blev han Res. ungdyrschampion til Welsh Pony & Cob avlens Hingsteshow i Neble ryttergård.
Gethin er endnu helt urørt med hensyn til tilridning. Du kan forvente en meget lærenem hest uden fnidder, en hest hvor det hurtigt vil gå fremad.
Leder du efter en personlighed som Gethins, så er du velkommen til at kontakte os for et besøg.
Pris 36.000,-
Kontakt Ninett & Michael Gulddal. Stutteri Adlais. www.adlais.dk tlf: 27208711 mail: adlais@live.dk
 
9. juli
Lindebakkens Huckleberry Boy, sec. D hingst
Far: Trevallion Golden Boy e. Trevallion Hooch
Mor: Højsgaards Medina
Morfar:. Menai Sparkling Imperial
Lindebakkens Huckleberry Boy søger et hjem, som kan give ham de bedste betingelser for at videreudvikle sig. Han har netop været udstillet i Sverige, hvor han fik en vældig fin beskrivelse og vandt den fornemme titel som Overall Føl Champion. Han viser en trav med stor cob-aktion og overskud, en dejlig galop og derudover har han det skønneste temperament. Begge forældre holder ponymål.
Han sælges ved fravænning for 18.000,- kr, hvor han har fået første vaccination, ormekure og smed samt pas på WPCS. Der skal lægge depositum ved reservation.
Kontakt Anja Seedorff på tlf. 40 76 11 96 eller Ester Seedorff på tlf. 42 20 75 75
 
9. juli
Mailunds Reality 102013, sec. D vallak, født: 3. juni 2016
Far: Rotherdale Rhodri 53309
Mor: Mailunds Queen of Benedict
Morfar: Menai Sparkling Imperial 55815
Mailunds Reality er en dejlig sort vallak med fire hvide sokker, stjerne og snip efter Ridden Champion Rotherdale Rhodri, som også er far til Årets Welshpony 2018 i både spring og dressur Mailunds Flying Roxie.
Reality har Menai Sparkling Imperial som morfar, som blandt andet også er far til supreme champion Valhallas Hot Chocolate og supreme champion Mailunds Queen of Benedict, som begge har vist sit værd som vindere i showringen og som fremragende mødre i avlen, ligesom begge hopper også er kåret i første klasse.
Endvidere har Menai Sparkling Imperial selv haft en strålende karriere under rytter i Wales og har foruden en lang række titler vundet den eftertragtede titel som "Horse of the Year" (HOYS).
Reality er en tillidsfuld, lærernem og kontaktsøgende cob med god bevægelse i alle tre gangarter. Vi forventer, at Reality vil holde ponymål for kat. 1. ponyer.
Vi søger et godt og blivende hjem til Reality. Reality sælges med en kosmetisk skade på det ene bagben, som ikke synes at have betydning for hans bevægelsesfrihed eller holdbarhed - man er selvfølgelig velkommen til at rette henvendelse til vores dyrlæge herom. Dette forhold er imidlertid også afspejlet i prisfastsættelsen af denne smukke og dejlige pony, idet Reality udbydes til salg til blot 25.000 kr.
Skulle du have lyst til at høre mere om denne smukke pony, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på yderligere info eller aftale om besøg.
Kontakt Henriette Lindberg på tlf. 27 63 08 30
 
SOLGT
6. juli
Sommers Beatrice, sec. D hoppe, født 2018
Far: Kildegaards Chester WSB 82735
Mor: Corscaron Bethan WSB 167098
MF: Washingpool Llywelyn WSB 62705
Søger du din kommende dressurstjerne, så er hun her.
Beatrice er en meget smuk hoppeplag på 1 år, med ekstraordinære bevægelser, en rigtig lille balarina. Hun har gangarter over middel, Rigtig godt afskub i trav, god rummelig galop og god skridt. Hun er en pony der bliver lagt mærke til med hendes smukke ydre og gode sind, hun er et blikfang. Flot tegnet med 4 hvide sokker og en flot bred blis. Både mor og far er excellente rideheste med top afstamning, med det bedste temperament hver især, samt fine ride resultater.
Far Kildegaards Chester har været startet i LA klasser, og klaret sig godt i showringen med champion titler. Chester har 2 af stutteri Kildegaards bedste hingste i sig, både Columbus og Rembrandt, som har lavet flere top afkom.
Hendes mor er helt igennem en fantastisk ridepony, vi har rigtig mange gode ride oplevelser sammen, som 5 års red hun med i det store heste show på Roskilde dyreskue, hun var den yngste deltagende pony, mega cool, altid skøn at have med i byen. Har altid været en sand kammerat at ride. Hendes mor vandt også hendes første debut i en engelske rideklasse.
Beatrice morfar Washingpool Llywelyn er en fremragende ridepony i Wales, han har vundet overall ridden, overall ridden suprême champion titler, og er bla. HOYS finalist, som er kæmpe stort i England/Wales.
Beatrice er rigtig sød pony, som bare elsker at blive nusset og få kontakt, en meget social pony på den gode måde, hun er mild og cool i temperament med den helt rette tænding. Hun er van til daglig håndtering, og kan alt det en 1 års burde kunne. Har ligeledes kørt i trailer, og har har dansk rødt pas. Er passet med smed og dyrlæge, som hun også er sød ved. Beatrice er allerede dna bestemt, i forhold til fremtidig avl, er dette så ikke nødvendigt første gang hun ifoles.
Hvad end du tænker avl, show eller ridning, kan Beatrice være noget for dig, jeg er ikke i tvivl om du får en sand ridekammerat i hende når tiden er til det.
Pris: 18.000 kr.
Kontakt mig for fremvisning eller for at høre mere. Beatrice er lige nu på sommerfold i Ringsted. Video haves.
Kontakt: Carolinne Sommer, Karlslunde. Tlf: 53 76 75 71. Email: carolinneolivija@gmail.com
 
6. juli
Lunds Cynti Lauper 208333WE1500204. Welsh Mountain hoppe. F. 06/4-2015. Skimmel født palomino. 120 cm i stg.
F. Fronbach Hello Casanova WMH 159
M. Rochedo The Chance WM 1022
MF. Trefaes Cherog 42910 WSB
En rar men frisk hoppe på 4 år. Hun er brugt til trækture og en pige har redet hende lidt på folden. Hun er halv søster (samme mor) som kat. 3 danmarksmesteren Meraviglioso Stallone V, så vi forventer, at hun vil gøre det godt under rytter, når hun bliver uddannet. Hun har prøvet at gå for lange liner. Hun er taget i bytte, og meningen var, hun skulle lånes ud til en, vi kender, men det kan ikke lade sig gøre, så derfor søger hun sin nye makker.
Prisidé kr 12.000,-
Henvendelse: Linda Rasmussen, Sommersted. Tlf: 29 87 13 34. mail: lillegaard40@gmail.com - www.noerrelidestud.dk
 
6. juli
Noerrelide's Charles. 208333WE19. Welsh Mountain hingsteføl F. 27/4-2019. Rød med blis og 1 - 2 sokker. Forv. 120 cm.
F. Springfire's Orophino
M. Churchwood Cherish
MF. Llwynan Llewelyn
Et super dejlig velstillet og velgående hingsteføl efter forældre, der har gjort det godt. Flere udstillede føl efter faderen har opnået guld. Moderen har fået bronze medalje i England. Han sælges da han er i familie med de andre ponyer her.
Priside kr 6.000,-
Henvendelse: Linda Rasmussen, Sommersted. Tlf: 29 87 13 34. mail: lillegaard40@gmail.com - www.noerrelidestud.dk
 
6. juli
Noerrelide's Credence Barebone. 208333WE19. Welsh Cob hingsteføl. F. 17/5-2019. Brun med blis og 4 sokker. Forv. Stg 145 cm.
F. Shamrocklake Calypso Boy 98076
M. Kildegårds Christie 145734
MF. Kildegårds Columbus WDH 25
Dejlig velstillet og velgående hingsteføl med gode kraftige og velstillede ben efter 2 forældre med gode bevægelser og godt temperament. Der er billeder af forældre i annoncen. Han bliver en super pony til dig der vil bruge ham til avl, show, ridning eller kørsel. Hans 3/4 bror fra i år er solgt til kørsel. Hans søstre med samme mor gør det godt under rytter og for vogn.
Hans mor er 1/2 søster til Caminas Maccoy og farfar er multi Champion i Holland.
Priside kr 18.000,-
Henvendelse: Linda Rasmussen, Sommersted. Tlf: 29 87 13 34. mail: lillegaard40@gmail.com - www.noerrelidestud.dk
 
2. juli
Dankirkebys Harry, sec. D hingst, WSB 107564
Far: Pennal Dreammaker 96415 (WSB)
Mor: Valhallas Kiss-Me-Kate WD279
Morfar: Menai Cardi Gambler
Søger du en stor velgående Cob, så vil Harry helt sikkert opfylde dit krav med tiden, da han allerede på sin 1 års fødselsdag blev målt til 144 cm og pt. ligner sin far i bygning – far Pennal Dreammaker havde passeret +160 cm, da han blev aflivet. Harry er en af de meget få afkom (6 stk i alt) efter Pennal Dreammaker, som er barnebarn af velkendte Gwenllan Brynmor, og hans mor Gwenllan Betsan Mair er helsøster til Gwenllan Brynmor, så man må påregne, at Harry ender ud i at blive en ordentlig ”basse”. Mor er Valhallas Kiss-Me-Kate, den ældste i perlerækken af Victoria døtre, der har gjort sig super godt både som avls –og showdyr. Kate er selv 155 cm og en meget betydelig, velgående hoppe.
Harry har pas fra WPCS og er selvfølgelig passet med smed og dyrlæge – er sød i omgang og har været kørt alene i trailer på mindre ture uden problemer.
PRIS: 32.000,-
Har Harry vagt din interesse, kan henvendelse ske til Dankirkeby Welsh Cobs mail: dankirkebycobs@gmail.com – via vores facebook side eller til Suzi på tlf. 22 24 09 83 eller Malene 20 49 83 27
 
2. juli
Dankirkebys Thunderstruck, sec. D hingst (under reg hos WPCS)
Far: Pennal Dreammaker 96415 (WSB)
Mor: Dankirkeby Anastasia 183047 (WSB)
Morfar: Taraco Fabio 84815 (WSB)
”ThunderStruck” blev født under lyn og torden den. 28. maj 2019 og er en ”ener”, idet far Pennal Dreammaker blev aflivet kort efter bedækning i 2018. ”Thunder” vil sandsynligvis ende på ca. 155 cm, da far Pennal Dreammaker havde passeret +160 cm, da han blev aflivet. Han er ud af vores hjemmeavlede 4 års hoppe Dankirkeby Anastacia, som har det mildeste væsen og hele vejen igennem har været så utroligt nem at arbejde med. Så søger du din kommende ride –og show Cob, så kan ”Thunder” klart anbefales.
PRIS: 22.000,-
”Thunder” vil få pas fra WPCS og er selvfølgelig passet med smed og dyrlæge.
Har Thunderstruck vagt din interesse, kan henvendelse ske til Dankirkeby Welsh Cobs mail: dankirkebycobs@gmail.com – via vores facebook side eller til Suzi på tlf. 22 24 09 83 eller Malene 20 49 83 27
 
2. juli
Dankirkeby Matinique (IA) 418, sec. C hoppe født.16.04.2014
Far: Brimstone Dylan WCH 18
Mor: Kokkedals Mademoiselle 208333WE0901724
Morfar: Rytterbjergets Infinity WCH 13
Det har været en svær beslutning at sætte Matinique til salg. Men da vi pt. Ikke har en mindre rytter til hende, synes vi, at hun er spildt her, for hun ELSKER simpelthen at blive brugt, nusset og være social. Hun er ryttervant i den forstand, at pigerne har redet på ridebanen, på ture i skov og på vej uden problemer i selskab med andre ponyer, men hun er ikke ”uddannet” endnu. Matinique er en af vores to heldøtre ud af ovenstående kombination og da vi har rytter til ”Melodi” (1 år ældre), er valget faldet på salg af Matinique. Melodi har været redet ca. 2,5 år og har vundet flere ”engelske” rideklasser under rytter, ligesom hun har klaret sig godt i show regi. Matinique har indtil i år aldrig været udstillet, men har i år deltaget på Roskilde Dyreskue, hvor hun fik 22 point og blandt andet skrev dommeren, at hun har en særdeleles god trav. Hun måler pt. 132 cm. Begge forældre er yderst velgående og har flere Champion titler på CVét. Matinique har i år folet sit første føl , en rød hoppe med 4 sokker efter Caebryn Harri QC, som vi er meget tilfreds med.
PRIS: 20.000,-
Matinique har pas fra WPCS og er selvfølgelig passet med smed og dyrlæge, er vaccineret og er DNA bestemt.
Har Matinique vagt din interesse, kan henvendelse ske til Dankirkeby Welsh Cobs mail: dankirkebycobs@gmail.com – via vores facebook side eller til Suzi på tlf. 22 24 09 83 eller Malene 20 49 83 27
 

2. juli
Dankirkeby Belle (under reg. WPCS), sec. C hoppe født.25.03.2019
Far: Caebryn Harri QC 91882 (WSB)
Mor: Dankirkeby Matinique (IA) 418
Morfar: Brimstone Dylan WCH 18
Belle er noget af det sødeste der findes, hun står gerne bundet op på staldgangen meget tålmodigt og venter på, hvad der nu skal ske eller går en tur uden sin mor.  Og vi håber, hun kan blive en lille piges bedste ven, for det har hun fortjent med sit blide væsen. Hun vil med sin farve og aftegn blive en smart sag, som både kan bruges til show, avl og sport. Hun er efter den velgående brune hingst Caebryn Harri QC, hvis afkom i flere tilfælde har gjort sig godt i show regi, mor Dankirkeby Matinique har ikke været udstillet andet end en enkelt gang, men fik en flot beskrivelse af blandt andet hendes særdeleles gode travbevægelse. Morfar Brimstone Dylan er velkendt i showregi, med flere Champion titler på CVét – Belle vil udvokset blive kat.2 på ca. 133-135 cm.
PRIS: 15.000,-
Belle vil få pas fra WPCS og er selvfølgelig passet med smed og dyrlæge.
Har Belle vagt din interesse, kan henvendelse ske til Dankirkeby Welsh Cobs mail: dankirkebycobs@gmail.com – via vores facebook side eller til Suzi på tlf. 22 24 09 83 eller Malene 20 49 83 27

30. junu
Macanah Elijah Bash 107306, Sec C hingst f.15/5-2018
F: Menai Diego 94117
M: Valhallas Black Princess 170626
MF:Valhallas Zorro 86319
Super smart buckskin hingsteplag med forventet højde på 135/137 stg.
Stille og omgængelig . Klart en pony man vil blive set på og med gode gener til at blive ridepony.
Trailervant og passet med smed/dyrlæge.
Priside 11.000 kr
Kontakt Heidi Albrekt, tlf 60 70 95 32 eller se mere her https://www.facebook.com/Stald-Macanah-1769966096583068/
 
30. juni
Eleni Sagitta født 18/6 2018 (181942 DNK). Sec. D hoppeplag
Mor: Rhydycar Ollies Girl ( 148004 GBR)
Far: Adlais Sir Toby ( WDH 60)
Morfar: Carnwallon Llewellyn ( 47707 GBR)
Blikfang og super håndteret sort welsh cob hoppeplag: Elenis Sagitta er den skønneste plag efter min dejligste dressurbetonede hoppe. På trods af sin unge alder er hun allerede en frøken med gåpåmod. Super god gang med luft under sig. Hun er dagligt i hænder og er vokset op i en flok sammen med sine søskende, hvor der er blevet leget igennem.
Elenis Sagittas far er endvidere far til den skønne hoppeplag Nasebas Hemera, der vandt Roskildedyrskue 2017 som skuets bedste føl og publikums favorit. Farfar Ringside Thomas har vundet det legendariske Royal Welsh i 2012, hvor han ligeledes blev nr. 2 i welsh Stallion ridden class. Blev kvalificeret til HOYS( horse of the year show).
Jeg forventer, Sagitta bliver plus 150 cm Hun bliver selvfølgelig passet med reg.beslagsmed, dyrlæge, endvidere er hun opstartet vaccinationsprogram( mangler den 3.sidste) og får alderssvarende kvalitetsfoder.
Elenis Sagitta har pas fra WPCS.
En unik mulighed for at følge din cob og være med til at forme hende fra start.
Pris: 25.000kr hvoraf 5.000kr betales ved reservering.
Henvendelse: Annette Zastrow, Næstved. Tlf: 42 23 94 45, mail: annettezastrow@gmail.com
 
27. juni
Greenhills Spunk, IA 237 DNK, welsh mountain hingst født 2. juni 2018
Far: Lacy Foxbe 53557
Mor: Greenhills Savannah 208333WE0704822DK
Morfar: Clausholm Donatello WPCV 1886
Charmerede velgående palomino hingsteplag. Sød korrekt plag, med super temperament. En plag der kan gøre sig på showbanen og senere som ride eller kørepony. Engelsk pas. Chippet, ormekur. Svær beslutning men sælges til hjem hvor jeg kan følge ham på sidelinjen evt. på vilkår. Der er lavet DNA på hoppen. Skriv mail for mere info.
Kontakt: Hanne Larsen, mail: greenhillstud@gmail.com, mobil 22 75 60 55
 
27. juni
Greenhills Iron Gemma 182758 DNK, welsh mountain hoppe født 20. april 2018
Far: Ysselvelidts Iron Destiny 94776
Mor: Blanche Greeting (GBR) 169911
Morfar: Larapinta Oystercaster 51883 GBR
Fin og velgående skimmel hoppeplag, sælges for at gøre plads til et par af dette års føl. Opvokset i hoppeflokken, har stået på boks i vinter, er velgående og kontakt søgende. Har været læsset og kørt i trailer et par gange uden problemer.
Kontakt: Hanne Larsen, mail: greenhillstud@gmail.com, mobil 22 75 60 55
 
27. juni
Greenhills Noble Temptation, 208333we1702336 dk welsh, WPBR hoppe født 27. juni 2017
Far. Ringside Thomas 72368 WSB
Mor: Grangårdens Nitouche 208333200108413 DK
Morfar: Nevada DH 308
Sød og meget reel WPBR hoppeplag, Temptation er den ultimative kælepotte. Hun elsker opmærksomhed. Så leder du efter din nye bedste ven, så er hun lige her. Mulighed for at præge dine nye ridehest, Temptation er efter welsh cob hingsten Ringside Thomas, der har vundet rideklasse på royal welsh show. Morfar er Nevada DH 308, som er far til mange A heste i dressur, spring og military. Helbror fik 23 point og ærespræmie på landsskuet og gør sig nu i dressuren. Forventet slut stg 156-158 cm. blåt pas. Leder efter det helt rigtige hjem til Temptation, der vil føre hende sikkert ud på ridebanen.
Kontakt: Hanne Larsen, mail: greenhillstud@gmail.com, mobil 22 75 60 55
 
26. juni
Bjerregårds Vanessa, welsh sec. B hoppe, født 2017
Far: Bjerregårds Witek WBH 41
Mor: Bjerregårds Angelina 208333WE0700154
Morfar: Bjerregårds Tayer WBH 42
Vanessa er en smuk hoppe på 2 år. Hun har et dejligt frisk temperament og er meget nysgerrig. I Vanessa forventer vi os en god stabil avlshoppe eller en dejlig all around ridepony. Hun forventes at blive mellem 133-135 cm i stang.
Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
FAST PRIS 12.000 kr.
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 
SOLGT
24. juni
Rø’s Lillix - WPBR - f. 5/5-18 - 208333WE1801864
Far: Stenhedegaards Goliat - WPBR
Mor: Runshaw Ladi Lilith - SEC A
MF: Fosterhouses Super Sam - SEC A
Super skøn hoppeplag med forventet slutmål på 129-130 cm.
Sød og nem i alt omgang.
Passet med smed og ormekur.
Priside 7.500 kr.
Udstillet til følskue d 27/8-18 med 8-8-7-8-8
Kontakt Stutteri Rø/Stine Rø - 22.84.25.36 mail: Stine@welsh-stutteri.dk - www.welsh-stutteri.dk
 
16. juni
Valhallas Kiss-Me-Kate, WD 279, Welsh Cob hoppe, ca. 155 cm, født 2011
Far: Menai Cardi Gambler WSB 78172
Mor: Valhallas Victoria WD 242
Morfar: Fronarth Victor WSB 34934
Vi udbyder nu vores dejlige 8 år gamle hoppe Kiss-Me-Kate til salg, da vi fortsat skærer lidt ned i antallet af avlshopper. Kate har de seneste ca. 2 år været udlånt til gode venner på Dankirkeby stutteriet, hvor hun har avlet 2 dejlige føl. Nu er det tid til at finde et varigt hjem til Kate, der med sin type, størrelse og afstamning byder på mange muligheder som både avlshoppe og ridehest.
Kate er den ældste af 6 døtre af vores 'dronning af Valhalla', Valhallas Victoria, der har vundet utallige championater, stået nr. 3 på Royal Welsh, og 2 år i træk (2015-16) vandt titlen som 'Danmarks bedste avlshoppe' - Valhallapokalen. Hendes søstre og brødre har vundet mange sejre i showringen og bruges i ridningen til både dressur og jagt.
I Kate får du således en stor, betydelig og meget velgående ung hoppe med stort potentiale i avl og ridning. Ved hurtig handel kan hun leveres ifolet. Da hun pt. har føl ved siden, kan hun først afhentes, når føllet er fravænnet sidst på året.
Kate er naturligvis passet med vaccination, ormebehandling og smed - og hun sælges med pas fra Welsh Pony & Cob Society i Wales. Desuden er hun kåret i Danmark. Kate kan besigtiges (efter nærmere aftale) hos Dankirkeby nær Ringsted.
Du kan læse mere om Kate og hendes succesrige familie på vores Facebookside: facebook.com/ValhallaWelshCobs/
Kontakt Carl Trock, Stutteri Valhalla på mobil: 2012 6692 eller pr. mail: carl@trock.dk
 
28. maj
Teken Monteray. Welsh Cob, sec. D hingsteføl, født 24/4-19
Mor: Valhallas Waltzing Matilda (173110)Far: Avonvalley Great Briton (66356)
Morfar: Avonvalley Jolly Roger (78069)
Teken Monteray er et stort veludviklet flot hingsteføl, med utrolig gode rammer. Vi forventer han vil få et stang mål på ca. 154 cm. Han har en stor stjerne i panden, og fire sokker. Derudover er han en sød nysgerrig fyr, som er klar til at udforske verdenen.
Han er en Welsh Cob af yderst høj kvalitet, og vil specielt egnes sig godt som ride Cob.
Både hans far, Avonvalley Great Briton, og morfar, Avonvalley Jolly Roger, har vundet et utal af shows i Wales. Derudover kan Avonvalley Great Briton både rides og køres for vogn.
Han sælges med walisisk pas, og er klar til at flytte hjemmefra efter endt fravænning midt oktober 2019. En Welsh Cob som bør ses!
Pris: 18.000 kr.
Kontakt: Stutteri Teken v. Karoline T. Hansen tlf. 40 68 13 52 eller på e-mail: Karoth@mail.dk
 
28. maj
Møllegydens Elliot, welsh cob hingsteføl fra 6/5-19
Mor: Møllegydens Ebony 166654
M.far: Ringside Game Over 81533 - HOYS vinder
Far: Pennal Lucky Brynle 93635
F.far: Pennal Brynmor 71856 - RWAS vinder samt The George Prince of Wales Cup vinder
Velgående, racetypisk, muskuløs og meget tillidsfuld.
Klar til at flytte hjemmefra midt november, og vil da være alderssvarende uddannet, og passet med smed og ormekur.
Priside kr 15.000.
Står i Oppelstrup, syd for Ålborg.
Kontakt: Christina K. Nielsen, tlf. 28 89 82 65 eller christina@oppelstrup.com
 
27. maj
Clausholm Squacco, skimmel sec. B vallak, født 2015
Far: Rhydspence Squire
Mor: Bleachgreen Swallow
Morfar: Cnapaton Chipmunk
Rå welsh pony (sec.B) på omkring 126 cm i stang (holder 3er mål).
Henv. Ann Louise W Jørgensen, Brovst, tlf 20238737 eller email: alwj@planteavlsraadgivningen.dk - www.facebook.com/clausholmstud
 
27. maj
Clausholm Lord Jonquil, skimmel sec. B vallak, født 2015
Far: Paddock Marquis
Mor: Clausholm Lady Jasmin
Morfar: Rhydspence Squire
Rå welsh pony (sec.B) på omkring 127 cm i stang (holder 3er mål) med mange succesrige familiemedlemmer i sporten.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, Brovst, tlf 20238737 eller email: alwj@planteavlsraadgivningen.dk - www.facebook.com/clausholmstud
 
SOLGT
27. maj
Clausholm Welsh Peer, welsh pony vallak (sec. B), født 2015, brun
Far: Paddock Marquis
Mor: Llanarth Welsh Poppy
Morfar: Twyford Signal
Sød og meget tillidsfuld vallak, der er klar til nye eventyr. Stangmål ca. 127-28 cm. Meget velgående. Håndteret og trailervant, men ellers rå.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, Brovst, tlf 20238737 eller email: alwj@planteavlsraadgivningen.dk - www.facebook.com/clausholmstud
 
27. maj
Clausholm Dimitri, welsh mountain vallak (sec. A), født 2015, skimmel
Far: Waxwing Pint Pot
Mor: Clausholm Decibella
Morfar: Pendock Mantovani
Sød og meget omgængelig vallak med champion forældre. Stangmål ca 121-122 cm. Meget velgående og interesseret i nyt. Håndteret og trailervant.
Ryttervant.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, Brovst, tlf 20238737 eller email: alwj@planteavlsraadgivningen.dk - www.facebook.com/clausholmstud
 
27. maj
Clausholm Lord Jones, welsh pony vallak (sec. B), født 2014, skimmel
Far: Cwrtycadno Cymro
Mor: Kenwood Lady Jill
Morfar: Kenwood Steven
Tillidsfuld og omgængelig vallak, der er klar til nye oplevelser. Stangmål omkring 126 cm. Håndteret og trailervant, men ellers rå. Halvbror til DM vinder i dressur Clausholm Lord Joker.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, Brovst, tlf 20238737 eller email: alwj@planteavlsraadgivningen.dk - www.facebook.com/clausholmstud
 
14. maj
Thers Red Rumble, Welsh Cob Hingsteføl født d. 26. april 2019. Rød, med blis og to bagsokker.
Far: Cruglywyd Guto 77426
Mor: Cruglywyd Seren Arian 144207
Morfar: Coednewydd Comet 29512
Med Rumble får du et charmerende, tillidsfuldt og velgående hingsteføl med masser af blikfang.
Han er godt sat sammen med et velstillet og korrekt eksteriør, der gør at han vil egne sig til, hvad man ønsker med ham; om det er i avlen, til udstillinger eller på ridebanen.
Rumble er efter Suprême Champion Cruglywyd Guto og ud af Cruglywyd Seren Arian.
Far måler 1.49 og mor måler 1.46.
Rumble er født d. 26 april og vil derfor kunne fravænnes til oktober. Han vil til denne tid være håndteret; grime-og trækvant, ligesom han vil være passet med smed og dyrlæge.
Rumble er sød, tillidsfuld og nem at arbejde med og har et skønt samarbejdsvilligt temperament.
Han har fuld stamtavle og får pas i Welsh Pony and Cob Society.
Priside: 18.000 kr.
Kontakt Morten Thers, stutterithers.dk - 26270846
 
SOLGT
13. maj
Aberlour Gentleman, sec. C hingsteføl født 14. april 2019. Sortbrun med fire ens sokker og blis
Far: Brynithon Teifon75967 (GBR), supreme champion
Mor: Aberlour Gwalia WC 105, kåret i 1. klasse, supreme champion
Morfar: Rytterbjergets Infinity WCH 13, kåret, supreme champion
Gentleman er ud af kendte og træfsikre blodlinjer, med masser af champiopnater i skuffen. Han er et super charmerende føl, som udviser en god blanding af nysgerrighed og tillid. En kæk fyr, som forstår at vise sin charme. Lige nu er han meget lys i farven, men når følpelsen er fældet af bliver han sortbrun, og så vil hans fine sokker træde meget iøjenfaldende frem. Han er rigtig godt gående og har et dejligt hoved og øje, som Aberlour-ponyer er kendt for. Måske er han et bud på en kommende hingst til avleren, der gerne vil avle godt ponypræg. Og ellers en smart pony, som man vil lægge mærke til på ridebanerne. Yderligere information på www.aberlour.info eller på facebook: Aberlour Welsh Ponyer
Prisidé: 10.000 ved fravænning sidst i oktober, hvor han vil være vaccineret, chippet og registreret i WPCS.
Henvendelse til Laila Larsen, 25 85 40 12 eller mail@aberlour.info
 
SOLGT
13. maj
Aberlour Gigolo, sec. C hingsteføl født 22. april 2019. Sort med tre høje sokker, en kronrand højre for og blis
Far: Parvadean The Gigolo WCH 30, kåret i 1. klasse, supreme champion
Mor: Aberlour Gaia: WC 137, kåret i 1. klasse, supreme champion
Morfar: Coedeneirin Reflect WCH 32, kåret i 2. kl. A, supreme champion
Gigolo er, ligesom sin morbror Gentleman, avlet på meget stærke blodlinjer med masser af championater bag. Far har vundet Egetoftepokalen til ejendom og har flere BIS og championtitler. Mor er tredje generation af hopper kåret i 1. klasse, og har ligeledes vundet masser af championater på shows. Gigolo er et meget charmerende og velgående føl, som endnu helst vil rende i ’mors skørter’. Han har det velkendte og dejlige ponyudtryk, som vi altid tilstræber i vores avl. Om han i fremtiden skal bruges til bevarelse af ponypræg, eller have en fremtid på ridebanerne, må tiden vise. Han kan ses på Roskilde Dyrskue og Fynsk Juni Show. Yderligere information på www.aberlour.info eller på facebook: Aberlour Welsh Ponyer
Prisidé: 10.000 ved fravænning sidst i oktober, hvor han vil være vaccineret, chippet og registreret i WPCS.
Henvendelse til Laila Larsen, 25 85 40 12 eller mail@aberlour.info
 
6. maj
Dahlsminde Lowri (WSB 179495) 2-års Welsh sec. B hoppe. Født: 26/4-17. Mørk rød, blis og 4 sokker.
Far: Moelgarnedd Dewin (WSB 51450)
Mor: Millcroft Lanara (WSB 150964)f
Morfar: Cwrtycadno Caradog (WSB 64535)
En fin 2 års plag efter forældre, som begge er redet.
Far er Royal Welsh vinder og morfar er helbror til den berømte Cwrtycadno Cymro.
Fuld afstamning – www.allbreedpedigree.com/dahlsminde+lowri
Lowri er en sød pony, som elsker opmærksomhed. Vi forventer hun bliver 133-35 cm.
Pas fra WPCS - Fast pris 10.000 kr.
Kontakt post@dahlsminde.dk – Chirie 22178284 eller Brian 21787474
 
30. april
Teken Buffy (178761) 2-års Welsh sec. D hoppe. Født: 30/6-17
Mor: Valhallas Zambuca (152081)
Far: Avonvalley Union Jack (52433)
Morfar: Rotherdale Rhordi (53309)
Teken Buffy er en 2-års Welsh Cob hoppe på ca. 138 cm i stang, og vil med garanti holde ponymål. Buffy har et skønt temperament, og er således en sød, nysgerrig og tillidsfuld ung hoppe. Hun har ingen skader eller nykker, og har aldrig været syg eller halt.
Buffy er en Welsh Cob af yderst høj kvalitet. Hun er særdeles velgående og kan bruges til både avl og ridning. Hendes mor, Valhallas Zambuca, rides herhjemme og hendes far, Avonvalley Union Jack, har avlet en lang række afkom, som både vises til shows, rides og køres for vogn.
Derudover er hun beslægtet med den talentfulde dressurpony, Valhallas Zorro, som gør et fantastisk stykke arbejde under rytter. Endvidere er hendes morfar, Rotherdale Rhodri, som har opnået titlen som Ridden Champion i Wales i år 2003.
Hun sælges med walisisk pas. En Welsh Cob som bør ses!
Pris: 25.000 kr.
Kontakt: Stutteri Teken v. Karoline T. Hansen tlf. 40 68 13 52 eller på email: Karoth@mail.dk
 
23. april
Shamrocklake Calypso Boy 98076 (NLD). F. 2014 i Holland. Vallak. Welsh Pony af Cob Type, sec. C. Stor kat 2.
F. Glebedale Razamataz 90503 (Multi champion)
M. Cavyl Catkin 143121 (GBR)
MF. Brynithon Sparkling Image 60498 (GBR)
Han blev tilredet i juli måned sidste år. Han blev ikke redet jævnligt før til februar i år, nu er han afsted 1 gang i ugen.
Han er følsom, samarbejdsvillig og elsker at lave noget. Han har været lidt på tur, men har her behov for støtte.
Han er passet med smed, vaccination og ormekur.Han er vant til trailer og går lige op.
Da vi går op i avl og ikke får gjort nok ved ridningen, har vi valgt at se om vi kan finde en rytter, der vil få ham frem på ridebanen. Han er så fin taktfast.
En video fra han havde været i tilridning i 3 uger: https://youtu.be/86xtHhCXhWs
Pris: kr 35.000,-
Henvendelse: Linda Rasmussen, Sommersted. Tlf: 29 87 13 34. mail: lillegaard40@gmail.com - www.noerrelidestud.dk
 
16. april
Bjerregårds Sir-Clinton, IR 407, welsh sec. B hingst, født 2018
Far: Birtley First Addition 65520 GBR
Mor: Bjerregårds Snow Flake IA 407
Morfar: Bjerregårds Witek IA 58
Clinton er en stor og meget smuk dreng, som vi forventer bliver omkring 140 cm i stang. Han er uden tvivl et blikfang, med gode gangarter, som vil blive bemærket på ridebanerne. Forældre og søskende kan ses på stedet.
Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
Pris 7.500 kr
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 
16. april
Bjerregårds Lemon, IR 416, welsh sec. B hingst, født 2018
Far: Bjerregårds Witek IA 58
Mor: Bjerregårds Nikita
Morfar: Birtley First Addition 65520 GBR
Lemon er en fantastisk godt gående hingsteplag, han forventes at kunne komme langt i sporten. Han bliver en kat.3 pony, og er et super blikfang. Forældre og søskende kan ses på stedet.
Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
Pris 7.000 kr
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 
16. april
Bjerregårds Rocki, IR 418, welsh sec. B hingst, født 2018
Far: Lywimar Adagio 97805 NLD
Mor: Bjerregårds Rihanna IR 441
Morfar: Birtley First Addition 65520 GBR
Rocki er et blikfang, som elsker at vise sig frem. Han har tre gode ganagarter, og han bliver en kat.3 pony. Forældre og søskende kan ses på stedet.
Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
Pris 6.500 kr
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 

16. april
Bjerregårds Sir Herkules, IR 415, welsh sec. B hingst, født 2018
Far: Lywimar Adagio 97805 NLD
Mor: Bjerregårds Jagi IA 406
Morfar:Bjerregårds Sir Jackoson 208333WE0400689
Herkules er en smuk hingst, med gode gangarter. Vi forventer os, at han bliver en god brugspony. Han bliver omkring 133 cm. Forældre og søskende kan ses på stedet.
Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
Pris 6.500 kr
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 

16. april
Bjerregaards Coco, IR 370, welsh sec. B hingst, født 2017
Far: Lywimar Adagio 528019010003241
Mor: Bjerregårds Manon WB 294
Morfar: Cennen Schubert WBH 33
Coco er en sød og nysgerrig drengefter en af stutteriets ældste hopper. Han har rigtig gode gangarter,og vil fungere godt både i avl og sport. Coco bliver skimmel og forventes at blive ca 133 cm i stang. Forældre og søskende kan ses på stedet. Altid flere salgsdyr; se vores facebookside Bjerregaard Stud - DK, eller send os en e-mail på bjerregaard@welshb.com
Pris 12.500 kr
Kontakt Jette Bjerregård eller Ida Krogh, 28 92 11 80 eller 27 62 61 61
 
15. april
Fjordglimt Golden Sonia, Welsh sec D hoppeplag, dun. Født: 5.maj 2018
Far: Trevallion Evoque
Mor: Phydypandy Sunshine
Morfar: Janton Lightnin
Dejligt velrejst og udtryksfyld hoppeplag. Fantastiske bevægelser og vil egne sig både som show, avls og ridepony. Flere billeder kan sendes.
Ingen afbetaling, bytte eller udlån.
Besøg vores Facebook side: www.facebook.com/stutterifjordglimt
Henvendelse: Fjordglimt, 8721 Daugård - Tlf. +45 23 44 44 65/ +45 27372367
 

14. april
Fjordglimt Grand Emmelie May 174117, Welsh sec C hoppe, 5 år, rød med blis og sokker. Født: 2014. Stangmål: 138,5 cm.
Far: Fjordglimt Grand Canyon
Mor: Brohedydd Mary Ellen
Morfar: Caerneaudd Hywel
Emmelie May er en skøn hoppe med et rigtig godt temperament og dejligt udtryk. Hun går fint rundt i alle 3 gangarter og tager nye indtryk med oprejst pande. Hun er nem at læsse i trailer/lastbil og elsker at ride tur. Søger du både avls, ride og show pony, så er muligheden her. I 2018 gik hun med føl ved siden, og er ikke bedækket igen. Hendes far Fj. Grand Canyon har vundet en del shows, og er kåret med landets hidtil højeste snit på 9,2 i Welsh foreningen. Også hendes mor Mary Ellen går i dag som ridepony. Passet med smed, ormekur og kan ses/prøves i 4160 Herlufmagle (Sjælland). Video under rytter kan evt. sendes.
Pris: 30.000 kr. INGEN UDLÅN, BYTTE ELLER AFBETALING.
Henvendelse: Stutteri Fjordglimt, 8721 Daugård. Tlf 27 37 23 67 (Helle)
 

14. april
Fjordglimt Call Me 182125, Welsh cob hoppeplag, født: 15.05.2018, rød med sokker og blis
Far: Trevallion Evoque 96273
Mor: Tyngwndwn Cinderella 131699
Morfar: Nebo Sion 53329
Denne skønne hoppeplag har et dejligt udtryk, gode bevægelser og ville kunne bruges som både avls, ride og showpony. Passet med smed, ormekur og vaccine.
INGEN UDLÅN, BYTTE ELLER AFBETALING.
Se flere billeder her
Henvendelse: Stutteri Fjordglimt, 8721 Daugård. Tlf. +45 51519635
 
2. april
CUNERA MORWENA’S LEWIS (NL) 89841. Welsh Cob sec D hingst, f. 2010 (grønt pass)
Far: Armanis (BEL) Diplomat (OS) 64739
Mor: Cunera Morwena’s Sian (OS 154166)
Morfar: Trevallion Telynor's Prince 45058
Vi vurderer å selge Lewis da vi beholder en ettårs hingst etter ham som fremtidig avlshingst på stutteriet. Vi skal også beholde en datter etter ham for show og avl. En 3-årig sønn etter Lewis skal også på den norske hingstekåringen i år. Vi kommer også til å bedekke noe hopper tidlig i år med ham, vi har da fått tilstrekkelig av hans gener for vår avl videre. Han har avlet meget godt på forskjellige hopper. Hans avkom blir store med meget godt, fornuftig temperament.
Lewis er enkel å ha som hingst, bedekker for hånd og kan gå ute med hopper. Han er lettere tilridd, men ikke ridd på en stund nå, da vår tid ikke strekker til.
Lewis er en følsom og høflig hingst, vennlig og snill. Barn kan gjerne børste ham, han liker barn!
Lewis ble målt til 149 på kåringen som 4-års, der han fikk poengene 9(type) 9(kropp) 8 (ben) 9(bevegelser) 9 (helhet).
Han har meget gode resultater fra da han var unghest i Nederland:
1st , Youngstock Champion & Reserve cob Champion - Wpcv show, Nunspeet
1st , Reserve Youngstock Champion - Nwpcs Show, Sevenum
5th place - International Welsh show Builth Wells, Wales
1st , youngstock Champion & Cob Champion - Dragon welsh show, Oldenbroek
1st , Youngstock Champion & Reserve Cob Champion - Wpcv show, Houten
1st , Youngstock Champion & Cob Champion - Dragon welsh show, Wezep
Flere bilder og video kan sendes, også av avkom.
Priside. DKK 50.000,- levert på Jylland.
Kontakt Hilde Asting Solberg, Storhaug Welsh Cobs, mail: hilsolb@gmail.com, https://www.facebook.com/StorhaugWelshCobs/ tlf. 0047 91792094.
 
   
Til toppen af siden  

 

 

 

Køberannoncer m.v.:

3. juni
Welsh pony købes
Tilredet og styrbar - venlig. alder 5 - 12 år - stg. ca 125-130
Prisleje op til kr 20.000
Henvendelse: Maria Glargaard - mobil 20 22 22 68

Til toppen af siden

 

 


Sommergræsning og "vinteropbevaring"

25. februar
Sommergræsning tilbydes for welsh hingste og hoppeplage
Igen i år tilbyder vi mulighed vi at tage plage på græs på nordjyske naturenge i sommerhalvåret - fra primo april til oktober afhængigt af vejret. De vil gå med stutteriets øvrige plage, og der er daglig opsyn. Pris 1.000 kr inkl moms for sæsonen.
Henv. Ann Louise W Jørgensen, tlf 20238737 eller alwj@mail.tele.dk
www.clausholmstud.com eller www.facebook.com/clausholmstud

 

 Til toppen af siden